Ga jij mee?

Wandelen in Schotland!
Overweeg je een wandelreis van meerdere dagen in Schotland te maken? Doe het beslist een keer, want wandelen in de bergen van Schotland is een fantastische bezigheid: lekker actief in beweging en één met een imposante natuur. Wij organiseren 7-daagse wandelreizen naar Schotland, in zowel het zomer- als het winterseizoen.

- Wandelreizen, zomer 2018.
- Wandelreizen, winter 2019.

Twijfels?
Je hoeft echt geen professionele bergwandelaar te zijn om wandelingen te kunnen maken in Schotland. Het wandelgebied van Blair Castle Estate, gelegen in het zuiden van het Cairn Gorm Mountain nationaal park, is een uitstekend wandelgebied dat beschikt over eenvoudige wandelingen door de prachtige dalen van Glen Tilt of wat meer uitdagende wandelingen naar Schotse heuvels tussen de 700 en 1000 hoogte meters. Voor elk niveau wandelaar is er een wandeling voorhanden!

Per wandelreis maken we onder begeleiding van een ervaren wandelgids ongeveer vier wandeltochten. Afhankelijk van het wandelniveau, de samenstelling van de groep en de weersomstandigheden passen we elke dag, als dat nodig is, het wandelprogramma aan! Daarnaast maken we op de eerste dag een gezellige kennismakingswandeling.

De wandelingen duren gemiddeld 5-6 uur per dag. Houd er rekening mee dat we in de bergen wandelen en dus regelmatig klimmen en afdalen. We maken minimaal twee wandelingen naar de top van een Corbett of een Munro. Deze tochten brengen je naar een hoogte van minimaal 700 hoogte meter. Wat je daar voor een uitzicht hebt over de Cairn Gorm Mountains, hoeven we je niet uit te leggen!

De overige dagen ben je vrij en kun je een bezoek brengen aan de nabij gelegen dorpen Blair Atholl of Pitlochry. Of ga je liever mee naar een whisky distilleerderij in Dalhwinnie. Of misschien toch lekker luieren rondom onze Forest Lodge gelegen op het Blair Castle Estate.

En nu?
Staat er in ons reisaanbod een wandelreis die je aanspreekt? En wil je met ons mee? Dan kun je dit eenvoudig via het contactformulier kenbaar maken. Na ontvangst, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen, om e.e.a. met je door te spreken.

Tot ziens, in Schotland?

No Events on The List at This Time

X