Contactgegevens

Stichting BezoekSchotland
Taco Mesdagstraat 27
9718KJ  GRONINGEN (The Netherlands)
Telefoon:+31 (0)6 52 39 1892

IBAN:NL05RABO0306464772
K.v.K.: 54615631
VAT number: NL851373069B01

Website: www.bezoekschotland.nl
E-mail: info@bezoekschotland.nl

Heb je adviezen, tips, leuke links of een vraag, mail dan naar info@bezoekschotland.nl. Wanneer je een ontvangstbevestiging in je e-mailbox krijgt is je e-mail goed door ons ontvangen en zal z.s.m. worden beantwoord.

Auteursrechten

Stg. BezoekSchotland heeft al het mogelijke gedaan houders van auteursrechten te traceren en te vermelden. Indien naamsvermelding ontbreekt dan wel onjuist of onvolledig is, zal de stichting na kennisgeving hiervan dit z.s.m. rectificeren. Met dank aan:
Landenweb, visitnorway, NKBV

Social Media

Volg ons op twitter.com/bezoekschotland en blijf op de hoogte van onze nieuwe reisverhalen, foto’s en evenementen. Heeft u een bijzondere tip of ervaring over Schotland? Gebruik dan #bezoekschotland!

 

Stichting BezoekSchotland

BezoekSchotland is een website van de Stg. BezoekSchotland.

Deze stichting heeft als doel het promoten van Schotland. Daarom publiceren we reisverhalen en organiseren we wandelreizen naar de mooiste gebieden in Schotland. 

Stichting Bezoekschotland heeft geen winstoogmerk. Uitgangspunt is dat eventuele positieve resultaten van de stichting resulteert in een lagere prijsstelling, verbeterde producten of diensten.   

Onze partners

Stichting BezoekSchotland en haar partners hebben een gezamenlijk doel: mensen laten genieten van Schotland in al haar facetten!

De Stichting en haar partners organiseren daarvoor jaarlijks tal van activiteiten variërend van een Schotsweekend tot organiseren van begeleide wandeltochten in Schotland.
Dit zijn onze partners:

X